Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
İNCELEME
Kablosuz Özgürlük
TP-Link TL-WA5110G İncelemesi
VİDEO İNCELEME
CM Storm'dan
Sniper İncelemesi
İNCELEME
Sayfa: 1 2 3 4
Konu: SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi  (Okunma Sayısı 1567 defa)
   0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DreDD

*
Mesaj  : 861
HWA Gaming Team

Çevrimdışı Üyelik Bilgileri
« : 04 Şubat 2010, 10:37:47 »

İncelemeyi okumak için TIKLAYINIZ.
ker10kele

*
Mesaj  : 36

« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2010, 11:37:06 »

mouse leri gerçekten cok kötü.. yani bu kadar kötü gözükmesine rağmen bu kadar pahalı olan baska marka yok sanırım...

NKH Kerryio`
Ahmet Taruz

*
Mesaj  : 7961
Move Up Hwa

Çevrimdışı Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2010, 11:51:52 »

neye göre kötü açıklarsanız hepimiz bilelim ?

yani bir markaya laf ediyorsanız bunun bir gerekçesi olmalı 

Not: Göbek büyütmek için vardır, eritmek için değil. eritmek için olsaydı göbek default gelirdi.
m3ta

*
Mesaj  : 1770

Online Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2010, 11:55:46 »

gzel inceleme olmuş
yKzz

*
Mesaj  : 440

Online Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2010, 13:20:42 »

güzel inceleme Kulaklık ve mouse padleri oldukça güzel ama mouse hiç denemedim =)

HWA Gaming Team

Muhsin 'yKzz' ERASLAN
DreDD

*
Mesaj  : 861
HWA Gaming Team

« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2010, 18:21:05 »

ikari ve kinzu optik kullandım. cok basarılı mouse lar gercekten. ancak diger ürünlere göre pahalı. kullanılan malzeme ve sensörler bakımından cok cok kaliteli diger ürünlere göre. o yüzden kötü derken neresi kötü belirtirseniz belki yanlıs bilinen birsey vardır onu tartısırız.
Waerlath

*
Mesaj  : 20

« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2010, 18:26:48 »

bence mouse konusunda a4tech ve logitech steelseriesi sollar. mouse pad olayındada bence razer daha iyi çünkü steelseriesin mousepadlerinin üstü soyuluyor. benim pek tutmadığım bi marka

The World Is Yours !!!
mojito

*
Mesaj  : 85

« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2010, 18:28:33 »

Hareketlerine cevap verebiliyorsa her mouse guzeldir arkadaslar onemli olan yapildigi malzeme ve elinize oturmasi..Bu mouse kucuk mesela benim elim buyuk ben bunu alirsam begenmem ama eli daha kucuk olan bir arkadas begenebilir fiziksel ozelliklerimizlede alakali olan bir konu bu sonucta elimizle tutuyoruz tam olarak oturmasi gerek, elimizi terletmemesi gerek vs.
Kinzuyuda kullanmadigim icin sadece resmine bakip iyi kotu yorumu yapan kisilere benzememekte lazim ama hala g5 ve deathadderdan baska beni memnun eden mouse bulamadim biggrinking:
chaKyLeXY

*
Mesaj  : 19

« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2010, 18:29:31 »

inceleme güzel fare biraz ufak gibi geldı :D
NerZhuL

*
Mesaj  : 79

« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2010, 18:35:20 »

güzel inceleme olmu$ elinize sağlık mouse da sağlam bi$eye benziyor denemek lazım :)

Google Words: SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Dosyasi, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Belgesi, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Programi, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Oyunlari, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Download, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Resimleri, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Hikayeleri, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Haberleri, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Indir, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Yükle, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Videosu, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Arsivi, SteelSeries Kinzu Optik ProGamer Mouse İncelemesi Albümü,

Sayfa: 1 2 3 4
Gitmek istediğiniz yer:  

Anasayfa`dan Son 5 Içerik
Designed by   HWA Team   |    Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC      Sitemap Arsiv Wap Wap2 Wap XML