Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
İNCELEME
Kablosuz Özgürlük
TP-Link TL-WA5110G İncelemesi
VİDEO İNCELEME
CM Storm'dan
Sniper İncelemesi
İNCELEME
Sayfa: 1 2 3 4 ... 11
Konu: SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri"  (Okunma Sayısı 1859 defa)
   0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SaSuTa

*
Mesaj  : 7416

Online Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2010, 20:48:28 »

Bu arada uzun zamandır kolladığım Siyah AA Reventonumda geldi  

Resimler Temsili ben daha kutusundan çıkartmadım. Garaj bitince artık :)

« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2010, 20:53:02 Gönderen: SaSuTa »

Pentax K-x + SMC Pentax-A 50mm 1:1.7 + SMC Pentax-DA 1:3.5-5.6 18-55mm ALII + Sigma 70-300mm 1:4-5.6 APO DG Macro + Lowepro AW200
Canon PowerShot A590 IS
UrbanRacer

*
Mesaj  : 2786
Rider On The Storm

Çevrimdışı Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2010, 20:51:02 »

Porsche'de varmı ağam ?

Otomobil Klübüne Üye Olmak İçin Resime Tıklayın
SaSuTa

*

« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2010, 20:55:01 »

Porsche'de varmı ağam ?

Malesef henüz yok. Aklımda da yok zaten. Dodge, Lamborghini ve Mercedes var şimdilik. İlk fırsatta bir kaç Ferrari modeli var aklımda onları almayı planlıyorum ondan sonra bi ihtimal belki Porsche olabilir.

Pentax K-x + SMC Pentax-A 50mm 1:1.7 + SMC Pentax-DA 1:3.5-5.6 18-55mm ALII + Sigma 70-300mm 1:4-5.6 APO DG Macro + Lowepro AW200
Canon PowerShot A590 IS
UrbanRacer

*
Rider On The Storm

« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2010, 21:20:00 »

Porsche'de varmı ağam ?

Malesef henüz yok. Aklımda da yok zaten. Dodge, Lamborghini ve Mercedes var şimdilik. İlk fırsatta bir kaç Ferrari modeli var aklımda onları almayı planlıyorum ondan sonra bi ihtimal belki Porsche olabilir.

SaSuTa

*

« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2010, 22:13:28 »

Espriyi çözemedim valla 

Canon PowerShot A590 IS
fataldunk

*
Mesaj  : 290

« Yanıtla #15 : 16 Temmuz 2010, 00:43:10 »

bu yaptığnız üniteyi direkt yere mi koyacaksınız, yoksa bir sehpa ya da bir platform üzerinde mi duracak? bu üniteyi arabalarınızı sergilemek için yapıyorsunuz fakat tasarım bunun için çok uygun değil ilk olarak katlar nedeniyle üstleri kapalı, tek tarafını dışa dönük eğimli kesitiğinize göre ve kapak yapacağınıza göre bir tafaı duvara yaslanacak ve arkadaki otomobiller görünmeyecek. madem vitrin istemiyorsunuz ve farklı bir tasarım olsun diyorsunuz ve bunun için geniş bir yer ayırmaya hazırsınız katlı kavşakları, turnikeleri, trafik ışıkları, yeşil alanları olan bir platform hazırlayın otomobillerinizi otoparkta değil tarfikte sergileyin.

x_power

*
Mesaj  : 890
/** system overload **/

Çevrimdışı Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2010, 11:57:06 »

bu yaptığnız üniteyi direkt yere mi koyacaksınız, yoksa bir sehpa ya da bir platform üzerinde mi duracak? bu üniteyi arabalarınızı sergilemek için yapıyorsunuz fakat tasarım bunun için çok uygun değil ilk olarak katlar nedeniyle üstleri kapalı, tek tarafını dışa dönük eğimli kesitiğinize göre ve kapak yapacağınıza göre bir tafaı duvara yaslanacak ve arkadaki otomobiller görünmeyecek. madem vitrin istemiyorsunuz ve farklı bir tasarım olsun diyorsunuz ve bunun için geniş bir yer ayırmaya hazırsınız katlı kavşakları, turnikeleri, trafik ışıkları, yeşil alanları olan bir platform hazırlayın otomobillerinizi otoparkta değil tarfikte sergileyin.

vooov fikir güzelmiş gercekten
UrbanRacer

*
Rider On The Storm

« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2010, 11:58:45 »

Espriyi çözemedim valla 

beyaz bir 911 turbo cabrio acayip güzel durur bu araçlarının yanında 

bu arada alt katta arkada kalan araçların görünmesi biraz zor olabilir bencede fataldunk'a katılıyorum

onların görünmesi için acaba biraz daha otoparkın kirişlerini yükseltmeyi düşündünüzmü?

SaSuTa

*

« Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2010, 12:05:37 »

Kolonların boyu 20cm. Böylece üst katı koyduğunuzda ve tam karşıdan baktığınızda en arkadaki araçlar dahi görülebiliyor bunda bir sıkıntı yok. Yerde durmayacak bir platform üzerine sabitlenecek ve yaklaşık göğüs hizasında duracak.

Bu proje aslında ilk başlarda sadece araçların sergilenmesi olarak düşünüldü fakat şu anda bu garajın en üstüne de bir villa maketi düşünüyorum. Yani komple bir TDU Garajı haline dönüşebilir. Hiç belli olmaz ilerde projenin ismine TDU eklentisi de ekleyebilirim. Trafik dioraması düşünmüyorum. Garaj olacak mutlaka.

Fakat bugün kolonları koyup üst katı da emaneten üste yerleştirdiğimde üst katta yetersiz kolon desteğinden dolayı esneme oldu. Ben de orta kısma kolon koymak istemediğimden arkadan öne doğru 30cm civarı kısalatarak 12 yerine 8 araçlık bir garaja haline dönüştürmeyi planlıyorum.  Böylece hem araçların görülebilirliği artacak hem de boy kısaldığından mukavamet artmış olacak.

Tabi şu anda bunlar teori, kullandığım program statik ve dinamik ölçümleri yapmadığımdan ancak pratiğe döküldüğünde anlaşılacak. Eğer bu şekilde de esneme devam ederse mecburen orta kısımlara da kolon koymam gerekecek.

Canon PowerShot A590 IS
SaSuTa

*

« Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2010, 22:16:14 »

Kaba montaj halinden bir kaç kare...

Canon PowerShot A590 IS

Google Words: SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Dosyasi, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Belgesi, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Programi, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Oyunlari, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Download, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Resimleri, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Hikayeleri, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Haberleri, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Indir, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Yükle, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Videosu, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Arsivi, SaSuTa Project: Diecast Garage "Kiminin Hayâlleri, Kiminin Gerçekleri" Albümü,

Sayfa: 1 2 3 4 ... 11
Gitmek istediğiniz yer:  

Anasayfa`dan Son 5 Içerik
Designed by   HWA Team   |    Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC      Sitemap Arsiv Wap Wap2 Wap XML